De Vegan specialist uit Eindhoven

100% plantaardig!

Webshop

Iedereen laten genieten

Bij Viola's Patisserie vinden we het niet alleen belangrijk dat we IEDEREEN kunnen laten genieten van onze patisserie, maar ook dat dat op een verantwoorde manier gebeurt. Daarom heeft directeur & hoofd patissier Viola als eerste van Nederland de vegan patisserie-opleiding aan de Callebaut Academy in het Verenigd Koninkrijk gevolgd!

Zo kunnen wij een breed assortiment aan plantaardig gebak en patisserie aanbieden in onze zaak. 

Alle recepten hebben wij aangepast en geperfectioneerd naar onze standaarden: met de hand gemaakt en 100% puur natuur. Geen chemicaliën, geen onnatuurlijke kleurstoffen en geen onnodige e-nummers & 8% toegevoegde suikers.

Ook benieuwd? Kom gauw langs!

Wat betekent dit voor u?

Als eerste patisserie in Nederland hebben we het Gouden keurmerk van Lekkervega ontvangen! Super trots uiteraard!

Dit betekent dat u naast ons niet-vegan assortiment vanaf nu ook kunt kiezen voor plantaardige opties! 

U krijgt van ons de smaak en kwaliteit die u gewend bent, maar dan zonder dierlijke producten, zoals melk, ei, boter en andere zuivel. 

Wat krijgt u dan? Nou, alles eigenlijk! Geniet bijv. van onze Tropical entremets, bonbons en chocoladerepen. Van onze diverse soorten cakes en taart, verschillende entremets en van andere echte patisserie!

Natuurlijk kunt u ook plantaardige melk krijgen voor in uw koffie to go. Wij maken voor u uw gebruikelijke cappuccino (of andere variant), zoals u gewend bent, maar dan met amandelmelk, sojamelk, havermelk of kokosmelk. Voor ieder wat wils. Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk ook nog koemelk in ons assortiment.

Probeer eens wat van ons vegan assortiment* uit en ervaar hoe lekker de smaak van puur natuur kan zijn!

 

*Wij kunnen niet garanderen dat onze producten ook vrij van allergenen zijn. In onze keuken worden ook niet-plantaardige producten bereid en dus er kan sprake zijn van kruisbesmetting. 

Waarom vegan?

Er zijn tal van redenen aan te geven waarom de keuze voor vegan een bewuste keuze is. Zo is vegan – een levensstijl waarbij, voor zover praktisch haalbaar, wordt afgezien van alle vormen van exploitatie van en wreedheid naar dieren voor eten, kleding of andere doeleinden – bewezen goed voor de gezondheid. Onderzoeken vertellen dat men, door vegan te leven, onder meer minder risico loopt op bepaalde ziektes. Naast een gezonder leven is tevens het welzijn van dieren gewaarborgd en is een vegan levensstijl beter voor het milieu door onder andere het mindere gebruik van water en een verlaging van de CO2-uitstoot.

Een greep uit onze vegan opties

Hieronder kunt u alvast een kleine selectie bekijken van ons vegan assortiment. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of bestel uw vegan gebakje, taart of bonbons direct via onze bestellen pagina!

De verschillende mogelijkheden

Door ons brede vegan assortiment is het ook mogelijk om de rinfresco (catering voor uw bruiloft, bedrijfsborrel, e.d.) en patisserie-bestellingen plantaardig te leveren. Zoekt u een verjaardagstaart of bruidstaart die plantaardig is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct bestellen