Wilt u ook Viola's voor uw (bedrijfs)catering of levering?

Bestellen

Catering op maat

Viola's patisserie verzorgt met liefde de catering op uw evenement, meeting of (bedrijfs)feest! Op basis van uw wensen, zorgen wij ervoor dat al het lekkers voor u en uw gasten wordt klaargemaakt. U ontzorgen en uw gasten verwennen met de heerlijkste patisserie: dat is het voordeel van onze catering op maat. Vegan, klassiek, keto of Keto & vegan? Bij Viola's patisserie kan alles!

Viola's patisserie & Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Vanaf juni 2022 geniet u van keto en vegan patisserie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Bij Viola's streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze overheerlijke patisserie.

 

Bij het Catharina ziekenhuis staat gezondheid voorop en willen zij steeds meer rekening houden met intoleranties, allergenen en dieetwensen. Wat maakt dat het de ideale samenwerking is tussen het Catharina & Viola's!

 

Viola's patisserie & Good Food Republic

Viola's patisserie is gaan samenwerken met het bekende Good Food Republic! Zo kunnen nog meer mensen genieten van onze heerlijke patisserie!

 

Bij Good Food Republic houden ze erg van lekker en gezond eten. Al tientallen jaren koken ze voor hun gasten en hun producten worden sinds kort ook thuisbezorgd. 

Good Food Republic staat dan ook voor goed eten en voor een snelle service! 

Naar Good Food Republic

Viola's patisserie & Vegan Heroes!

Viola's patisserie werkt nu officieel samen met de geweldige Vegan Heroes om nog meer mensen te laten genieten van onze gezamelijke lekkernijen! 

 

Momenteel leveren wij al verschillende soorten vegan patisserie en zullen deze uitbreiden naarmate de tijd verstrekt. Houd onze sites en social media in de gaten voor meer informatie en updates!

Naar Vegan Heroes

Levering

Het is ook mogelijk om in samenwerking met ons een (reguliere) levering te bespreken voor uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld de desserts in uw restaurant of hotel verzorgen, maar ook lekkernijen leveren voor in uw kantoor. Zo kunnen uw gasten of medewerkers altijd genieten van onze patisserie!

Bedrijven waar wij al aan cateren en leveren:

  • De Treeswijkhoeve

Neem contact op met info@violaspatisserie.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag 14:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!