Wilt u ook Viola's voor uw (bedrijfs)catering of levering?

Bestellen

Catering op maat

Viola's patisserie verzorgt met liefde de catering op uw evenement, meeting of (bedrijfs)feest! Op basis van uw wensen, zorgen wij ervoor dat al het lekkers voor u en uw gasten wordt klaargemaakt. U ontzorgen en uw gasten verwennen met de heerlijkste patisserie: dat is het voordeel van onze catering op maat.

Viola's patisserie & Vegan Heroes!

Viola's patisserie werkt nu officieel samen met de geweldige Vegan Heroes om nog meer mensen te laten genieten van onze gezamelijke lekkernijen! 

 

Momenteel leveren wij al verschillende soorten vegan patisserie en zullen deze uitbreiden naarmate de tijd verstrekt. Houd onze sites en social media in de gaten voor meer informatie en updates!

Naar Vegan Heroes

Levering

Het is ook mogelijk om in samenwerking met ons een (reguliere) levering te bespreken voor uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld de desserts in uw restaurant of hotel verzorgen, maar ook lekkernijen leveren voor in uw kantoor. Zo kunnen uw gasten of medewerkers altijd genieten van onze patisserie!

Bedrijven waar wij al aan cateren en leveren:

  • De Treeswijkhoeve

  • Liek Versmarkt

  • Imec

  • Café Thomas

  • Holy Rebel

Neem contact op met info@violaspatisserie.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!