Wilt u ook Viola's voor uw (bedrijfs)catering of levering?

Webshop

Catering op maat

Viola's patisserie verzorgt met liefde de catering op uw evenement, meeting of (bedrijfs)feest! Op basis van uw wensen, zorgen wij ervoor dat al het lekkers voor u en uw gasten wordt klaargemaakt. U ontzorgen en uw gasten verwennen met de heerlijkste patisserie: dat is het voordeel van onze catering op maat. Vegan, klassiek, keto of keto & vegan? Bij Viola's patisserie kan alles!

  • undefined

Viola's patisserie & Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Vanaf juni 2022 geniet u van keto en vegan patisserie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Bij Viola's streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze overheerlijke patisserie.

 

Bij het Catharina ziekenhuis staat gezondheid voorop en willen zij steeds meer rekening houden met intoleranties, allergenen en dieetwensen. Wat maakt dat het de ideale samenwerking is tussen het Catharina & Viola's!

Viola's patisserie & Samen in Tongelre

Met grote trots werken we nu samen met onze directe overburen en kunt u  van onze overheerlijke patisserie genieten bij SAMEN! Ze serveren voor u onder een prachtige ambiance en uitstekende service de lekkerste koffie en onze patisserie. 

 

Daarnaast serveren zij onze unieke high tea zoet & geniet u van de kunsten van de chefs van Samen in hun heerlijke hartige kant van de high tea.

 

Reserveren is zeer wenselijk en wij vragen u vriendelijk dit minimaal 24 uur van te voren te doen omdat wij uitsluitend met verse producten werken.

De reservering kunt u plaatsen via de website van samen.

 

www.samenetenendrinken.com

Viola's patisserie & Good Food Republic

Viola's patisserie is gaan samenwerken met het bekende Good Food Republic! Zo kunnen nog meer mensen genieten van onze heerlijke patisserie!

 

Bij Good Food Republic houden ze erg van lekker en gezond eten. Al tientallen jaren koken ze voor hun gasten en hun producten worden sinds kort ook thuisbezorgd. 

Good Food Republic staat dan ook voor goed eten en voor een snelle service! 

Naar Good Food Republic

Viola's patisserie & Bubbelss By Tess!

Viola's patisserie is trotse leverancier van Bubbells By Tess!

Op de gezellige Markt in Valkenswaard kun je genieten van heerlijk klassiek, vegan of keto gebak van Viola's. Het team van Bubbelss By Tess maakt de lekkerste ontbijtjes, brunches en lunches voor je klaar!

'Wij zijn ontzettend blij dat wij jullie hebben gekozen! We kunnen ons vooral goed onderscheiden met de andere horeca zaken. Al het gebak is goed in de smaak gevallen. COMPLIMENTEN hiervoor! Daarnaast kunnen wij (het team) moeilijk afblijven van het gebak. Het is heerlijk!'

Naar Bubbelss By Tess
  • undefined

Viola's patisserie & Bar Bistro Calypso

Viola's patisserie levert met trots aan Bar Bistro Calypso.

Zeg je vegan Eindhoven dan zeg je Bar Bistro Calypso. 

Onze visie & plantaardige carrot cake sluiten perfect bij elkaar aan. Geniet nu ook bij Bar Bistro Calypso van Viola's patisserie.

Naar Bar Bistro Calypso

Viola's patisserie & How2BeHealthy

Viola's patisserie Gezondheid & onze gezonde visie op patisserie gaan hand in hand. Onze visie sluit ook perfect aan bij de visie van How2behealthy. Gezonde voeding en een gezonde traktatie van Viola's patisserie, dit is natuurlijk een prachtige samenwerking. Benieuwd naar How2behealthy? Klik op de link

Naar How2BeHealthy

Viola's patisserie &

Het Ketogeen Instituut

Als ketogeen therapeut in training geloof ik dat de ketogene levensstijl vele gezondheidsvoordelen kan opleveren. Omdat het leven draait om balans en in een 'gezond' voedingspatroon ook iets lekkers hoort kan je bij Viola's patisserie ook op een verantwoordelijke ketogene manier genieten van patisserie & chocolade. Wil je meer weten over een ketogene levensstijl dan is Louisette Blikkenhorst van Het Ketogeen Institute DE persoon om informatie bij in te winnen. Louisette & Viola's patisserie werken dan nu ook met trots samen aan een gezondere manier van leven voor iedereen.

Naar Het Ketogeen Instituut

Levering

Het is ook mogelijk om in samenwerking met ons een (reguliere) levering te bespreken voor uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld de desserts in uw restaurant of hotel verzorgen, maar ook lekkernijen leveren voor in uw kantoor. Zo kunnen uw gasten of medewerkers altijd genieten van onze patisserie!

Bedrijven waar wij al aan cateren en leveren:

  • De Treeswijkhoeve

  • St. Anna ziekenhuis
Neem contact op met info@violaspatisserie.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn!