Specialist in Klassieke, vegan en suikerarme patisserie!

Webshop

Bij Viola's patisserie maken we niet alleen maar heerlijke hartige en zoete gebakjes voor bij de koffie of thee, we bakken ook taarten. Deze zijn ideaal voor wanneer u iets te vieren hebt: een verjaardag, een huwelijk, een jubileum of het leven. Voor alles hebben wij een bijzondere, op maat gemaakte lekkernij die uw feest compleet maakt!

Wat bieden we?

Al onze taarten worden ambachtelijk gemaakt met alleen de puurste ingrediënten. Daarnaast maken wij ze geheel naar uw wens. Kies zelf de smaak en laat ons weten wat u in gedachten hebt. Dan maken wij er een mooie creatie van! U krijgt niet alleen een taart die er heerlijk uitziet, maar die ook echt smaakt naar meer.

Bent u benieuwd naar wat wij ook voor onze Vegan, Keto of glutenvrij* genieters maken?

Kijk dan op de pagina's voor keto, vegan en of glutenvrij*.

 

* In onze bakkerij word gewerkt met gluten, er kan kruisbesmetting ontstaan en onze producten zijn dus niet volledig glutenvrij.

 

 

Onze taarten zijn te bestellen vanaf 10 personen!

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij NOOIT werk van een ander kopiëren; wij respecteren onze collega's en het harde werk dat zij verrichten en uiteraard zijn wij graag origineel in al onze producten. 

Stuurt u ons voorbeelden van ideeën die u hebt, dan gebruiken wij deze alleen ter inspiratie. Wees wel zo specifiek mogelijk zodat we de taart zo perfect mogelijk kunnen afstemmen op uw wensen.