Het uitgebreide assortiment van Viola's in Eindhoven

Bestellen

Bij Viola's patisserie maken we niet alleen maar heerlijke hartige en zoete gebakjes voor bij de koffie of thee, we bakken ook taarten. Deze zijn ideaal voor wanneer u iets te vieren hebt: een verjaardag, een huwelijk, een jubileum of het leven. Voor alles hebben wij een bijzondere, op maat gemaakte lekkernij die uw feest compleet maakt!

Wat bieden we?

Al onze taarten worden ambachtelijk gemaakt met alleen de puurste ingrediënten. Daarnaast maken wij ze geheel naar uw wens. Kies zelf de smaak en laat ons weten wat u in gedachten hebt. Dan maken wij er een mooie creatie van! U krijgt niet alleen een taart die er heerlijk uitziet, maar die ook echt smaakt naar meer.

Bent u benieuwd naar wat wij ook voor onze Vegan, Keto of glutenarme genieters maken?

Ook voor hun heeft Viola's een overheerlijk assortiment! 

Bekijk hieronder de verschillende soorten gebak en de voorbeelden van wat er mogelijk is.

Onze taarten zijn te bestellen vanaf 10 personen!

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij NOOIT werk van een ander kopiëren; wij respecteren onze collega's en het harde werk dat zij verrichten en uiteraard zijn wij graag origineel in al onze producten. 

Stuurt u ons voorbeelden van ideeën die u hebt, dan gebruiken wij deze alleen ter inspiratie. Wees wel zo specifiek mogelijk zodat we de taart zo perfect mogelijk kunnen afstemmen op uw wensen.

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!