Over Viola's Patisserie, dé klassieke, keto en vegan patissier in Eindhoven

Bestellen

Viola's Patisserie

Mijn naam is Viola Cennini, 37 jaar en ik kom uit Rotterdam. Samen met mijn team van 8 dames run ik Viola's patisserie in Eindhoven. Al jaren werk ik met passie als patissier en geniet ik van het leren van nieuwe technieken en het maken van bijzondere creaties. Bakken is voor mij een manier om mijn creativiteit te kunnen uiten en mensen te laten genieten van prachtige smaken. 

In onze patisserie gebruiken we alleen maar echte familierecepten van Italiaanse én Hollandse bodem, een combinatie die ons uniek maakt. Onze drie dochters zijn onze grootste inspiratie. Mijn man Giovanni en ik willen hun graag laten genieten van al het lekkers dat het leven te bieden heeft, maar wel op een verantwoorde manier. Genieten kan zonder onnodige E-nummers, kleurstoffen en toevoegingen. Wilt u gebak ervaren zonder grote hoeveelheden suikers maar echt genieten van pure smaken kom dan naar Viola's patisserie in Eindhoven!

Vandaar onze passie voor natuurlijke ingrediënten en het Italiaanse ambacht. We maken al onze producten met de hand en gebruiken puur natuurlijke grondstoffen. Dit betekent geen chemicaliën, geen onnatuurlijke kleurstoffen en geen onnodige e-nummers: alles puur natuur. Al onze producten zijn getest en voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden en niets verlaat onze bakkerij zonder goedkeuring van onze Italiaanse maestro: Giovanni.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van onze ambachtelijke producten. Met ons jonge, energieke team doen we er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. We gaan daarvoor de uitdaging aan om nieuwe creaties te blijven maken, met de huidige trends mee te gaan én trouw te blijven aan onze waardes: Italiaanse ambacht, puur natuur en een hele hoop passie. 

 

Het openen van een eigen patisserie is altijd al een droom geweest. Een droom die nu werkelijkheid is geworden! Daarnaast was het ook tijd voor een nieuwe droom: Iedereen laten genieten ongeacht dieetkeuses, allegenen of levenswijze.

Vegan, glutenvrij, suikervrij, keto, eivrij, melkvrij, nootvrij, klassiek, allemaal bij ons kunt u terecht voor bijzondere patisserie!

 

Ciao Viola

We hopen u snel te zien bij Viola's Patisserie!

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!