Over Viola's, dé patissier in Eindhoven

Bestellen

Viola's

Mijn naam is Viola Cennini, 35 jaar en ik kom uit Waalre. Samen met mijn team run ik Viola's patisserie in Eindhoven. Al jaren werk ik met passie als patissier en geniet ik van het leren van nieuwe technieken en het maken van bijzondere creaties. Bakken is voor mij een manier om mijn creativiteit te kunnen uiten en mensen te laten genieten van prachtige smaken. 

In onze patisserie gebruiken we alleen maar echte familierecepten van Italiaanse én Hollandse bodem, een combinatie die ons uniek maakt. Onze dochter is mijn grootste inspiratie. Mijn man Giovanni en ik willen haar graag laten genieten van al het lekkers dat het leven te bieden heeft, maar wel op een verantwoorde manier. 

Vandaar onze passie voor natuurlijke ingrediënten en het Italiaanse ambacht. We maken al onze producten met de hand en gebruiken puur natuurlijke grondstoffen. Dit betekent geen chemicaliën, geen onnatuurlijke kleurstoffen en geen onnodige e-nummers: alles puur natuur. Al onze producten zijn getest en voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden en niets verlaat onze bakkerij zonder goedkeuring van onze Italiaanse maestro: Giovanni.

Het openen van onze eigen patisserie in Eindhoven, waar anderen kunnen komen proeven van ons ambacht, was voor ons een logische stap om te zetten. We willen de mensen graag uitnodigen in onze keuken, zoals de Italianen dat ook doen. De patisserie is voor ons dé kans om dat te doen. De keuken is omringd met glas, zodat iedereen direct kan genieten. U kunt zien hoe we de producten maken, om er vervolgens van te genieten met een kopje echte Italiaanse koffie, wijn en/of likeur. 

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van onze ambachtelijke producten. Met ons jonge, energieke team doen we er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. We gaan daarvoor de uitdaging aan om nieuwe creaties te blijven maken, met de huidige trends mee te gaan én trouw te blijven aan onze waardes: Italiaanse ambacht, puur natuur en een hele hoop passie. 

 

Het openen van een eigen patisserie is altijd al een droom geweest. Een droom die nu werkelijkheid is geworden! Daarnaast is het ook tijd voor een nieuwe droom: een eigen tv-show om mensen te laten zien hoe bijzonder en lekker patisserie homemade kan zijn!

Stay tuned! Want ook deze droom grijpt patissier Viola met beide handen aan!

 

Ciao Viola

We hopen u snel te zien bij Viola's

Bij ons is plaats voor een snelle stop voor koffie en een taartje, maar zeker ook voor een uitgebreide high tea of high coffee. Met onze high teas en coffees kunt u genieten van een goed samengestelde selectie van diverse gebakjes en hapjes. We hebben twee varianten en dus voor elke gelegenheid wat wils: basic of de luxe high tea of coffee.

 

We hopen u binnenkort te zien in onze patisserie of op ons zonnige terras, zodat we u live kunnen laten zien met hoeveel liefde en passie we ons gebak klaarmaken!

Ondanks alle passie en ambacht die wij in onze producten stoppen, willen wij u adviseren onze producten binnen twee dagen te consumeren. Dan waarborgt u onze kwaliteit en kunt u optimaal genieten van onze ambacht. Onze bonbons en chocolade zijn tot twee weken houdbaar voor consumptie.

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!