Viola's. De ketovriendelijke, suikerarme en glutenarme patisserie!

Webshop

Een unieke lijn van patisserie zonder toegevoegde suikers!

In een tijd waar we allemaal bewuster met voeding omgaan en waarin het meer dan ook belangrijk is wat voor voeding we consumeren, komt Viola's patisserie met een unieke lijn van patisserie zonder toegevoegde suikers!

 

Uniek!

We hebben onze keto patisserie geperfectioneerd en hebben onze zoetstoffen met 70% gereduceerd! Proef het nu!

 

Low carb vriendelijke chocoladerepen en bonbons die suikerarm zijn, laag zijn in koolhydraten, maar ook zonder toevoegingen. Daarmee zijn wij de eerste patisserie in Nederland die een ruim assortiment ketovriendelijke lekkernijen maakt. Onze ketoproducten worden bovendien allemaal in onze eigen keuken ontworpen en klaargemaakt.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met onze expertise en door veel te testen zijn we trots op het resultaat en op de lijn die we hebben neergezet!

 

* onze chocolade bevat maltithol, dit kan een effect hebben op uw glycemic index. Dit verschilt per persoon. Houd u rekening met het nuttigen van onze traktaties met mate!

Bestel direct

Waarom Keto?

Keto en suikerarm gaan hand in hand. Om deze reden is Viola's patisserie het ketovriendelijke en suikerarme assortiment begonnen met heerlijke producten om van te smullen!

 

Denk bij keto patisserie aan suiker- en koolhydratenarme patisserie die rekening houdt met de gezondheid en de wensen van onze klanten die een keto dieet aan (willen) houden.

Wij maken dagelijks verscheidene ketovriendelijke creaties waar wij onze klanten van laten genieten!

 

Hebt u vragen?

App ons via 06-30271950 voor alle mogelijkheden rondom onze creaties of andere speciale wensen.

Echt suikerarm?

Het vraagteken kan bij Viola's beslist weggelaten worden!

Wederom is Viola's Patisserie uniek in Nederland met echte patisserie zonder toegevoegde suiker, maar wel volledig volgens onze kernwaarden. 

Suikerarm genieten van chocolade, cheesecake en andere bijzondere patisserie is bij Viola's niet alleen mogelijk maar ook nog eens bijzonder lekker!

We maken dagelijks vers gebak dat volledig zonder toegevoegde suiker bereid is en dat laag is in koolhydraten!

 

Dus genieten zonder schuldgevoel!

App ons via 06-30271950 voor alle mogelijkheden rondom verjaardagstaarten of andere speciale wensen.