Bestel hier de Italiaanse heerlijkheden van Viola's Patisserie in Eindhoven

Met Italiaanse passie bereid

Nieuws & Updates

 

  • Er komt iets nieuws bij Viola's patisserie, het is uniek, lekker & geinspireerd op onze trip naar Parijs. Binnenkort meer!
  • Zondag 24 december zijn wij open van 9 uur tot 12 uur om uw kerstbestelling af te halen.
  • Wij bezorgen iedere week op woensdag. Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. U ontvangt van ons een e-mail wanneer u ingepland bent in een route en het bijbehorende tijdvak wanneer wij verwachten te komen leveren twee dagen voor levering. Het kan voorkomen dat u langer dan twee weken op uw bestelling moet wachten, excuses voor het ongemak!
  • Vanaf € 100 euro leveren wij GRATIS met code: GRATISVERZENDING100.
  • Op zaterdag versturen wij géén postpakketten i.v.m. de kwaliteit en versheid van onze producten. U kunt pakketten laten versturen vanaf € 30,-.

Bij Viola's patisserie creëren we de lekkerste hartige en zoete gebakjes, taarten, tartelettes, cheesecakes, chocolade en bonbons. Behalve ons klassieke assortiment maken we ook heerlijke ketovriendelijke, suikerarme en vegan patisserie. Bent u benieuwd naar onze ambachtelijke producten? Bestel ze vandaag nog eenvoudig via onze webshop!

Beste klant van Viola's patisserie,

 

In onze bakkerij wordt gewerkt met verschillende allergenen.

 

Zo werken wij met pinda's, amandelen, walnoten, pecannoten, hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, pijnboompitten, sesamzaden, gluten, soja, eieren, melk/lactose, lupine, selderij, mosterd, sulfiet, vis, weekdieren & schaaldieren.

 

Ondanks dat wij uiterst zorgvuldig en hygiensch te werk gaan is het (noot)zakelijk dat u zich ervan bewust bent dat er kruisbesmetting kan ontstaan en er sporen van de bovengenoemde allergenen zich in onze producten kunnen bevinden.

 

Viola's patisserie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die ontstaat na het nuttigen van onze producten, 

U nuttigd producten vanViola's patisserie altijd op eigen risico!

Icoon telefoon

Voor meer informatie over alle bestelmogelijkheden belt u naar 040 785 90 74

Indien u een product retourneert binnen de bedenk termijn, komen de retourkosten voor rekening voor u als klant 

Kleine Tongelreplein 9,

   5613 KK Eindhoven

040 - 785 90 74