VEGAN PATTISSERIE

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Maar ook dit hebben we bij Viola's, en alles nog steeds 100% puur natuur!

IEDEREEN LATEN GENIETEN

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat we IEDEREEN kunnen laten genieten van onze patisserie, maar ook dat dat op een verantwoorde manier gebeurd. 


Daarom heeft onze patissier als eerste van Nederland de vegan patisserie opleiding aan de Callebaut Academy in het Verenigd Koninkrijk gevolgd!


Zo kunnen wij een breed assortiment aan plantaardig gebak en patisserie aanbieden in onze zaak. 


Alle recepten hebben wij aangepast en geperfectioneerd naar onze standaarden: met de hand gemaakt en 100% puur natuur. Geen chemicaliën, geen onnatuurlijke kleurstoffen en onnodige e-nummers!


Ook benieuwd? Kom gauw eens wat proeven!

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Naast ons niet-vegan assortiment kunt u vanaf nu ook kiezen voor plantaardige opties! 


U krijgt van ons de smaak en kwaliteit die u gewend bent, maar dan zonder dierlijke producten zoals melk, ei, boter en andere zuivel. 


Wat u dan kunt krijgen? Nou, alles eigenlijk! Geniet van onze lemon merengue, bonbons, chocoladerepen, diverse soorten cake en taart, verschillende entremets en koeken!


Natuurlijk kunt vanaf heden ook plantaardige melk krijgen voor in uw koffie. Wij maken voor u uw gebruikelijke cappuccino (of andere variant) zoals u gewend bent, maar dan met amandelmelk, sojamelk, havermelk of kokosmelk. Voor ieder wat wils. Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk ook nog koemelk in ons assortiment.


Probeer eens wat van ons vegan assortiment* uit en ervaar hoe lekker de smaak van puur natuur kan zijn!


*Wij kunnen niet verzekeren dat onze producten ook vrij van allergenen zijn. In onze keuken worden ook niet-plantaardige producten bereid en dus er kan sprake zijn van kruisbesmetting. 

een greep uit de opties... 

MOGELIJKHEDEN

Nu wij een breed vegan assortiment aanbieden, is het ook mogelijk om de high tea, high coffee, rinfresco (catering voor uw bruiloft, bedrijfsborrel, e.d.) en patisserie-bestellingen plantaardig te krijgen. Zoekt u een verjaardagstaart of bruidstaart die plantaardig is? Dan bent u aan het juiste adres!


Wij zijn op dit moment nog bezig met een bezorgregeling opzetten. Straks kunt u onze eigengemaakte (plantaardige) patisserie, bonbons en witte- en melkchocoladerepen ook bestellen en laten bezorgen door heel Nederland!


Heeft u voor nu vragen over mogelijkheden tot bestellen/bezorgen? Mail naar info@violaspatisserie.nl

Viola's patisserie

Klein Tongelreplein 9 
5613KK Eindhoven 


U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)

KVK
64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 13:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Donderdag 09:00 - 14:30

Vrijdag 09:00 - 11:30 12:30 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's Patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!