Viola's high tea & high coffee in Eindhoven

Bestellen

Geniet van onze high tea 2 go

Luxe en ambachtelijke high tea & high coffee in Eindhoven

Bij u thuis bezorgd voor € 23,95 p.p. en te bestellen vanaf twee personen. Bel ons voor de mogelijkheden of kijk op social media voor een voorproefje! De deluxe versie bestellen? Dit kan vanaf twee personen voor € 31,95 p.p.

Keto en Keto/Vega(n) is ook mogelijk!

  • Voor de basis keto High tea 2 go is dit € 25,95
  • Voor de keto deluxe versie, betaalt u € 33,95
  • Keto & vegan basis 2 go € 27,95
  • Keto & vegan deluxe 2 go € 35,95

Viola's high teas

Naast een korte stop voor koffie of thee met een gebakje, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke uitgebreide high tea! 

High teas zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Heerlijk samen met vrienden of familie een speciale gelegenheid vieren of gewoon lekker lang tafelen met een uitgebreide selectie van diverse hartige en zoete gerechtjes. Dat staat ook centraal bij Viola’s High Tea! 

Alle lekkernijen worden speciaal voor u gemaakt door onze patissier. Omdat onze keuken open is, kunt u meegenieten van het Italiaanse ambacht waarmee we uw high tea bereiden. Daarnaast zijn al onze producten puur natuur en maken we alles met een flinke hoeveelheid passie! Twee uur lang serveren we onbeperkt de exclusieve thee van het merk Crusio. Wilt u liever onze speciale Italiaanse Kimbo koffie? Dan krijgt u van ons het eerste kopje americano of cappuccino gratis.

 

Viert u een verjaardag, een vrijgezellenfeest, babyshower, nieuwe baan of wilt u gewoon een gezellig middagje weg met vrienden of familie? Boek dan nu een high tea bij Viola's!

Meer weten? Bel 040 - 785 90 74

Basic high tea

We serveren een assortiment met hartige en zoete gerechtjes, die niet alleen fotogeniek zijn, maar ook nog eens heerlijk smaken!

Al onze high tea items zijn aangepast aan het seizoen, iedere high tea die we maken is anders. We serveren ongeveer 9 gangen van bijzondere zoete en hartige hapjes die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Dit pakket is ideaal voor verjaardagen, familiefeesten, dagjes weg, moeder-dochterdagjes, bijkletsen met vrienden en vriendinnen of gewoon een leuke dag met vrienden of familie!

 

Aantal personen: 2 tot 20

Prijs: € 29,95 per persoon

  • Ook vega(n) mogelijk! € 32,95
  • Keto is ook mogelijk! € 34,95
  • Keto & vega(n) mogelijk! € 36.95

Luxe high tea

Wilt u liever een high tea met een luxer tintje? 

Uiteraard is onze basis high tea overheerlijk, maar wilt u luxer en uitgebreider genieten?

Met ons ‘Luxe pakket’ boekt u een high tea geheel in stijl. Onze patissier stelt een uitgebreide high tea voor u samen. U krijgt daarbij verschillende gangen met kleine amuses en andere luxe, zoete en hartige hapjes. We brengen voor u de smaaksensatie naar een hoger niveau! Na twee uur genieten krijgt u de producten die u eventueel niet genuttigd hebt uiteraard mee naar huis.

Dit pakket is heel geschikt voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, babyshowers, het vieren van een nieuwe baan of promotie of gewoon als een luxe verwendagje met vrienden of familie!

 

Aantal personen: 2 tot 20

Prijs: € 37,95 per persoon 

  • Ook vega(n) mogelijk! € 39,95
  • Keto is ook mogelijk! € 41,95
  • Keto & vegan deluxe is ook mogelijk! € 43,95

Viola's high coffee

Naast een heerlijke high tea kunt u bij ons ook terecht voor een high coffee. Hierbij krijgt u onze speciale Kimbo koffie geserveerd, met daarbij allerlei kleine hapjes. De smaken van de hapjes zijn helemaal afgestemd op de pure koffiesmaken van de Kimbobonen. 

Denk aan diepe smaken, zoals chocolade en koffie, maar ook aan frisse, zoete smaken als framboos en citroen. Die krijgt u in de vorm van bonbons, macarons, taartjes en andere lekkernijen.

 

Aantal personen: 2 tot 20

Prijs: € 33,95 per persoon

* Ook vega(n) mogelijk! € 36,95

 

U kunt voor € 2,- per persoon extra ook de High Coffee Deluxe aanvragen, met overheerlijke koffielikeur, ambachtelijke likeurbonbons en speciale soezen voor nét dat beetje extra!

Keuze gemaakt?

Reserveren kan eenvoudig via onze webshop. Selecteer de high tea van uw keuze, voer het aantal personen in en kies uw datum. De High Tea of High Coffee staat voor u geboekt na bevestiging.

Allergieën? Graag van tevoren vermelden bij de reservering!

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 09:00 - 16:00

Woensdag 09:00 - 16:00

Donderdag 09:00 - 16:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!