Bestel hier de Italiaanse heerlijkheden van Viola's patisserie in Eindhoven

Met Italiaanse passie bereid

Nieuws & Updates

Updates: 

  • BESTELLINGEN. Vanaf februari leveren wij uw bestelling buiten Eindhoven binnen 1-5 werkdagen. Woont u in Eindhoven? Dan kunt u uw bestelling in 1-3 werkdagen verwachten!
  • Afhalen is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Nieuws:

  • 01/2022: 'Helaas moeten we vermelden dat onze horeca definitief gesloten blijft'
    Door de huidige omstandigheden is het voor ons niet rendabel de horeca voort te zetten.

 

Wilt u ons steunen, bestel snel uw patisserie bij Viola's via onze bestelpagina, we blijven open voor afhaal en bezorging. Hebt u nog een kadobon voor een high tea in de patisserie? Neem dan contact met ons op dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

12/2021: Vanwege de nieuwe maatregelen rondom corona en ons huidige personeelstekort, is het momenteel niet mogelijk om te genieten van onze High Tea's in de patisserie. Onze High Tea 2 Go blijft uiteraard wel beschikbaar in de webshop. Zo kunt u thuis blijven genieten van onze lekkernijen!

Viola’s Leverschema

Viola’s gaat het land door!

Wilt u onze speciale patisserie gekoeld thuisbezorgd krijgen? Bestel dan nu uw favoriete patisserie en wij bezorgen het bij u thuis zodat het genieten direct kan beginnen!

Bestellen
Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf € 50,- en u betaald een vast tarief van € 9,95 per bestelling.

Wij bezorgen uw bestelling tot aan de voordeur op de aangegeven leverdagen en u krijgt een dag voor de levering van ons een tijdsindicatie hoe laat we verwachten te komen leveren.

Voorwaardes
Omdat wij altijd alles vers maken en wij u onze hoge kwaliteit willen garanderen vragen wij u minimaal 48 uur van te voren te bestellen en te kiezen voor optie levering aan huis.

Als uw adres op de route ligt vanaf de patisserie in Eindhoven tot de stad die aangegeven is kunnen we deze ook voor u bezorgen.

We kunnen een beperkt aantal bezorgingen per keer doen dus houd er rekening mee dat we vol kunnen zitten!

*LET OP! De bestellingen van Viola's patisserie worden alleen geleverd als er meer dan 2 clienten besteld hebben. Viola's behoud het recht de bestelling te verplaatsen als er niet voldoende word besteld per levering.

Bij Viola's patisserie creëren we de lekkerste hartige en zoete gebakjes, taarten, tartelettes, cheesecakes, chocolade en bonbons. Behalve ons klassieke assortiment maken we ook heerlijke ketovriendelijke, suikerarme en vegan patisserie. Bent u benieuwd naar onze ambachtelijke producten? Bestel ze vandaag nog eenvoudig via onze webshop!

Icoon telefoon

Voor meer informatie over alle bestelmogelijkheden belt u naar 040 - 785 90 74

Kleine Tongelreplein 9,

   5613 KK Eindhoven

040 - 785 90 74

Viola's patisserie

Kleine Tongelreplein 9
5613 KK Eindhoven

 

U kunt bij ons gratis parkeren! (Parkeergarage Haagdijk)


KVK: 64990451

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Gezond gebak? Viola's patisserie in Eindhoven creëert de lekkerste en creatiefste patisserie en hartige heerlijkheden zonder conserveringsmiddelen!